EUROLEAGUE

Βαθμολογία Euroleague: «Κολλημένος» στην 17η θέση ο Παναθηναϊκός -Μεγάλο διπλό η Φενέρ στο Μιλάνο

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα μετά τη διεξαγωγή του πρώτου μισού της 25ης αγωνιστική της, στο πλαίσιο της οποίας ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Βαρκελώνη.

Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τη διεξαγωγή του πρώτου μισού της 25ης αγωνιστική της και την ήττα του Παναθηναϊκού.
Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τη διεξαγωγή του πρώτου μισού της 25ης αγωνιστική της και την ήττα του Παναθηναϊκού.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βαθμολογία Euroleague: Βαριά ήττα με 86-60 από τη Μπαρτσελόνα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Μετά την ήττα αυτή οι «πράσινοι» είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 5-17 (ποσοστό μόλις 22/7%) και να παραμένουν φυσικά στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα πήγε στο 19-5 και πλέον η πρόκρισή της με πλεονέκτημα έδρας θεωρείται δεδομένη. Το μόνο που νοιάζει τους μπλαουγκράνα είναι η μάχη με τη «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ για την πρωτιά στην κανονική περίοδο (η βασίλισσα έχει ρεκόρ 19-3).

Από εκεί και πέρα η Φενέρμπαχτσε πιστοποίησε την ανοδική της πορεία (παρά την απουσία των τραυματιών Ντε Κολό κια Βέσελι) και πέρασε με 71-60 από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Γκούντουριτς με 17π.

Στο 11-10 πλέον οι Τούρκοι που βλέπουν το ρεκόρ τους να είναι έχει θετικό πρόσημο για πρώτη φορά φέτος στη σεζόν.

Στο μεταξύ η Μονακό του Μάικ Τζέιμς, μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, πέρασε και από το Βελιγράδι με σκορ 91-80. Κορυφαίος ο Μοτεγιούνας με 20π. ενώ 10π. και 6 ασίστ είχε ο Τζέιμς.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις νίκες, γνωρίζοντας ήττα στοΜόναχο με το βαρύ 70-52 από τη Μπάγερν (13π. ο Ουόλντεν – 20π. ο Γουίλμπεκιν).

Στο 12-12 πλέον οι Γερμανοί που είναι οριακά εκτός 8άδας, καθώς 8οι τη δεδομένη στιγμή είναι οι Μονεγάσκοι με ακριβώς ίδιο απολογισμό.

Τα αποτελέσματα της 25η αγωνιστική της Euroleague

Πέμπτη 3/2

Παρασκευή 4/2

Περισσότερα σε λίγο…

Βαθμολογία Euroleague: Δείτε παρακάτω τον πίνακα

Exit mobile version