EUROLEAGUE

Βατούτιν: «Να αρχίσει και να τελειώσει η σεζόν στην Euroleague με κάθε κόστος»

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν σε δηλώσεις του μίλησε για το γεγονός ότι πρέπει η Euroleague να αρχίσει και να τελειώσει με κάθε κόστος. Σε δηλώσεις του στο λετονικό Sportacentrs ο Αντρέι Βατούτιν ανέφερε: «Η Euroleague κάνει κάθε προσπάθεια να ξεκινήσει η σεζόν. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες εκτός του...

Βατούτιν- ΤΣΣΚΑ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν σε δηλώσεις του μίλησε για το γεγονός ότι πρέπει η Euroleague να αρχίσει και να τελειώσει με κάθε κόστος.

Σε δηλώσεις του στο λετονικό Sportacentrs ο Αντρέι Βατούτιν ανέφερε: «Η Euroleague κάνει κάθε προσπάθεια να ξεκινήσει η σεζόν. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες εκτός του μπάσκετ, αναπρογραμματισμός και ακύρωση παιχνιδιών, θετικά κρούσματα (κορονοϊού) και τεχνικές απώλειες».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ τόνισε: «Η κρίση και οι ιατρικοί κανονισμοί έχουν αναπτυχθεί, όλες οι ομάδες είναι σε επαφή με τους οργανωτές. Εάν για κάποιο λόγο η σεζόν δεν ολοκληρωθεί, ρισκάρουμε να χάσουμε ολόκληρο το τουρνουά. Ωστόσο, είναι σκοπός να αρχίσει και να τελειώσει η σεζόν με κάθε κόστος. Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Exit mobile version