EUROLEAGUE

Βελιγράδι: Ζήτησε επίσημα να φιλοξενήσει την Euroleague

H κυβέρνηση της Σερβίας κατέθεσε επίσημα αίτημα στην Euroleague, έτσι ώστε η διοργάνωση να συνεχιστεί στο Βελιγράδι.  Ο Αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε πως η «Stark Arena» και η «Hala Pionir» είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν την τελική φάση της Euroleague στο ενδεχόμενο που αποφασιστεί η επανέναρξη της. Η Zurnal αναφέρει χαρακτηριστικά...

Euroleague- Βελιγράδι
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

H κυβέρνηση της Σερβίας κατέθεσε επίσημα αίτημα στην Euroleague, έτσι ώστε η διοργάνωση να συνεχιστεί στο Βελιγράδι. 

Ο Αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε πως η «Stark Arena» και η «Hala Pionir» είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν την τελική φάση της Euroleague στο ενδεχόμενο που αποφασιστεί η επανέναρξη της.

Η Zurnal αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα πως η Κυβέρνηση της Σερβίας θα στείλει επιστολή όπου θα διαβεβαιώνει την διοργανώτρια αρχή πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Πλέον το… μπαλάκι είναι στα χέρια του CEO, Τζόρντι Μπερτομέου  και των ανθρώπων του, οι οποίοι έως τις 24 Μαΐου θα πρέπει να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Exit mobile version