EUROLEAGUE

Ζενίτ: Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αγιόν

Ο Γκουστάβο Αγιόν στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague κόντρα Άλμπα τραυματίστηκε και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα πορευτεί χωρίς αυτόν για 1-2 εβδομάδες. Ο 34χρονος σέντερ δέχθηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να σπάσει την μύτη του κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για μια με δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αγιόν θα κάνει αγώνα...

Ζενίτ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γκουστάβο Αγιόν στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague κόντρα Άλμπα τραυματίστηκε και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα πορευτεί χωρίς αυτόν για 1-2 εβδομάδες.

Ο 34χρονος σέντερ δέχθηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να σπάσει την μύτη του κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για μια με δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αγιόν θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό (18/10 21:30) για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Χουάν Πλάθα στο παιχνίδι με την Γερμανική ομάδα είδε και τον Αντρέι Ζούμπκοφ να αποχωρεί τραυματίας και τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Όπως ενημέρωσε ο ρωσικός σύλλογος ο Ρώσος φόργουορντ θα απουσιάσει για μερικούς μήνες, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Exit mobile version