ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Έγραψε ιστορία ο Λούις Σκόλα

Ο Λούις Σκόλα είναι ζωντανός θρύλος του μπάσκετ και με την συμμετοχή του στον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Νιγηρία έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.  Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων ριμπάουντερ και στην δεύτερη θέση των σκόρερ στο Μουντομπάσκετ. Ο Σκόλα είναι πλέον ο...

Λούις Σκόλα
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λούις Σκόλα είναι ζωντανός θρύλος του μπάσκετ και με την συμμετοχή του στον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Νιγηρία έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων ριμπάουντερ και στην δεύτερη θέση των σκόρερ στο Μουντομπάσκετ.

Ο Σκόλα είναι πλέον ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας μαζέψει 225 από το 1994 μέχρι σήμερα και συνεχίζει να μετράει.

Ακόμη ο Αργεντινός παίκτης  προσπέρασε τον Άντριου Γκέιζ (594) και πλέον είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας μετρήσει ήδη 595 πόντους και ακόμα το… κοντέρ συνεχίζει να γράφει!

 

Exit mobile version