ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Συνεχίζονται οι απώλειες για την Team USA

Η Team USA έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα

Μουντομπάσκετ 2019: Συνεχίζονται οι απώλειες από την Team USA
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ δύσκολα συνεχίζουν να είναι τα πράγματα για την Team USA, που χάνει ακόμα περισσότερους παίκτες για ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Αμερικής, που είχε να επιδείξει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ, έχει δει τα μεγαλύτερα αστέρια της, να αποσύρουν τη συμμετοχή τους.

Όλα άρχισαν, με τον τους Άντονι Ντέιβις και Τζέιμς Χάρντεν, ενώ στη συνέχεια δήλωσαν πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν οι Μπράντλεϊ Μπίαλ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ,Τομπάιας Χάρις, Έρικ Γκόρντον, Ζάιον Γουίλιαμσον και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Έτσι ο Γκρεγκ Πόποβιτς, έχει αρχίσει και ψάχνει εναλλακτικές, βλέποντας ότι η εποχή του στον πάγκο της ομάδας δεν ξεκινάει ιδανικά.

Στην Team USA, λόγω των απουσιών, κλήθηκε και ο σέντερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μόντρεζλ Χάρελ, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και εκείνος είπε «αντίο».

Το ίδιο συνέβη και με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν στις δεύτερες επιλογές, με αποτέλεσμα να γίνει κίνηση προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει όμως, αφού ο ίδιος ξέκοψε κάθε συζήτηση, προκειμένου όπως τονίζει να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον η ΗΠΑ, δεν μοιάζουν «αχτύπητες» και κανένας δεν μπορεί να τις χαρακτηρίσει το απόλυτο φαβορί.

Φυσικά όλα θα αποφασιστούν από τους ίδιους τους παίκτες, μέσα στα παρκέ της Κίνας.

Exit mobile version