ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Σκαριόλο για Αυστραλία: «Ο χειρότερος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει»

Η Ισπανία έμαθε την αντίπαλο της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν χάρηκε τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία. Οι Ισπανοί δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία κόντρα στην Πολωνία την οποία απέκλεισαν και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τα «καγκουρό» την Παρασκευή. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο: «Έχουμε απέναντι...

Σέρτζιο Σκαριόλο
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ισπανία έμαθε την αντίπαλο της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν χάρηκε τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Οι Ισπανοί δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία κόντρα στην Πολωνία την οποία απέκλεισαν και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τα «καγκουρό» την Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Έχουμε απέναντι μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι ξεκάθαρο πως η Αυστραλίαήταν ο χειρότερος αντίπαλος που μπορούσε να προκύψει όμως συνέβη. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να βρούμε τον τρόπο να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μια ομάδα που υπερέχει σε μέγεθος και αθλητικά προσόντα. Παίζουν σπουδαίο μπάσκετ και είναι αήττητοι, έχοντας νικήσει εξαιρετικές ομάδες».

Exit mobile version