ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Τέρνερ: Ξέσπασε στο Twitter, «εμείς βγήκαμε μπροστά, οι άλλοι έκαναν πίσω»

  Η Εθνική των ΗΠΑ βιώνει μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της στα Παγκόσμια Κύπελλα και όχι μόνο, μετά και από την ήττα από τη Σερβία και ο Μάιλς Τέρνερ μέσα από το Twitter βγήκε μπροστά για να… βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.  Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η αποτυχία της Εθνικής...

Μάιλς Τέρνερ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

 

Η Εθνική των ΗΠΑ βιώνει μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της στα Παγκόσμια Κύπελλα και όχι μόνο, μετά και από την ήττα από τη Σερβία και ο Μάιλς Τέρνερ μέσα από το Twitter βγήκε μπροστά για να… βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η αποτυχία της Εθνικής ομάδας της Αμερικής στο φετινό Μουντομπάσκετ οφείλεται στο γεγονός ότι έλειπαν τα… λαμπρά αστέρια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μάιλ Τέρνερ ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για όλη την κριτική που δέχεται η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς: «Από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό το ρόστερ θυσίασε τόσα πολλά για την χώρα μας. Το καλοκαίρι μας, τα σώματα μας, την ψυχολογία μας. Δεν τα καταφέραμε και κανείς δεν μπορεί να είναι πιο στεναχωρημένος από εμάς, αλλά μπορείτε να είτε για το παιχνίδι μας, όχι για την καρδιά μας» tweetαρε αρχικά πριν προσθέσει:

«Ο χαρακτήρας μας, το πνεύμα μας το απλώσαμε στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι. Μην είστε ασεβείς με εμάς, τους προπονητές ή το μπάσκετ της Αμερικής, αλλά σεβαστείτε ότι το μπάσκετ είναι διεθνές παιχνίδι και αυτές οι χώρες είναι ταλαντούχες.

Ήταν τιμή μου να έχω αυτούς τους συμπαίκτες και θα πήγαινα στον πόλεμο για εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς είμαστε αυτοί που βγήκαμε μπροστά, όταν οι άλλοι έκαναν πίσω.

Πήραμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχουμε δουλειά να κάνουμε για να χτίσουμε ξανά την κληρονομιά μας, που υπάρχει πριν από εμάς, αν και μας βρήκε σε λάθος στιγμή της ιστορίας. Αυτό θα κάνει το επόμενο μετάλλιο πιο γλυκό».

Δείτε εδώ τα σχετικά tweet:

Exit mobile version