ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: Δεν στήριξε Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός για να φέρει Ιτούδη!

«Βόμβες» ρίχνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω βίντεο για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Γιαννακόπουλος: Δεν στήριξε Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός για να φέρει Ιτούδη!

«Φωτιές» ανάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και έχουν να κάνουν με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα λέει ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν στηρίχθηκε όπως έπρεπε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μεταγραφικά, καθώς απώτερος στόχος είναι να έρθει στη θέση του ο Δημήτρης Ιτούδης!

«Πάντως για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν τον στηρίξαν και πολύ φέτος το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο. Εγώ θα τα λέω πάντα την άπόψή μου και τη γνώμη μου. Και θεωρώ ότι έχει γίνει κι επίτηδες. Γιατί κατ’ εμέ έχει γίνει συμφωνία με τον Ιτούδη να έρθει πακέτο μαζί με τον ψηλό (σ.σ. φωτογραφίζει τον Παπαγιάννη ο οποίος από φέτος αγωνίζεται με τη Φενέρμπαχτσε στην οποία προπονητής είναι ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιοτς). Κι αν έπαιζα και στοίχημα που έχω να παίξω εδώ και 15 χρόνια θα έβαζα και 10 ευρώ ότι αυτό θα γίνει Γερνάρη, Φλεβάρη!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος.

Επίσης σε άλλο βίντεο στο οποίο «φωτογραφίζει» το περιστατικό με τον Μπαρτζώκα και τους οπαδούς του Ολυμπιακούς στο πάρκινγκ αναφέρει:  «Είπαμε να προσπαθήσουμε να έχουμε μια ήρεμη σεζόν. Να μην προκαλούμε. Και πάει ο άλλος και λέει για ψυχολογικά. Φταίμε να τον στείλουμε πάλι στο πάρκινγκ;».

Στο Sportime διαβάσατε νωρίτερα για τον Μπαρτζώκα που ήταν ξεκάθαρος για τον Σλούκα λέγοντας πώς «Κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο θετικοί να ακούσουν».

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με όσα λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: Δεν στήριξε Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός για να φέρει Ιτούδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.