ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος κατά ΕΟΚ και ΚΕΔ: «Πρέπει να παραιτηθούν, ντροπή όλα όσα είδαμε στους τελικούς»

Επίθεση κατά της Ομοσπονδίας και των διαιτητών εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το τέλος του 5ου τελικού.
Γιαννακόπουλος κατά ΕΟΚ και ΚΕΔ: «Πρέπει να παραιτηθούν, ντροπή όλα όσα είδαμε στους τελικούς»

Δριμύτατα παράπονα για τη διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός κατά τους τελικούς της Basket League, εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από την ομάδα του επί του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε μεταξύ άλλων οτι «…πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, ντροπή όλα όσα είδαμε στους τελικούς».

«Οταν στήναμε την ομάδα το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα που να κερδίζει τους πάντες, ακόμα και τη διαιτησία. Δεν φανταστήκαμε που μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο ξανά σκληρή δουλειά για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα του χρόνου για να μη δούμε τα φετινά ευτράπελα. Το λέω δημόσια πως πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί,, όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα, το μόνο που ζητάω είναι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακούβες και μπορεί να πέσουμε μέσα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατελείωτη στήριξη, είναι ο καλύτερος κόσμος του πλανήτη, ήταν όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος κατά ΕΟΚ και ΚΕΔ: «Πρέπει να παραιτηθούν, ντροπή όλα όσα είδαμε στους τελικούς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.