ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: Νέα επίθεση στους Αγγελόπουλους – «Μήπως να παίξετε ξανά με τα Φάρσαλα;»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε τις απαντήσεις του μετά την τιμωρία που δέχτηκε με αιχμές στους Αγγελόπουλους.
Γιαννακόπουλος: Νέα επίθεση στους Αγγελόπουλους – «Μήπως να παίξετε ξανά με τα Φάρσαλα;»

Με αποκλεισμό 8 μηνών από τα γήπεδα τιμωρήθηκε χτες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις ύβρεις που καταγράφηκαν από τους διαιτητές εις βάρος τους. Ταυτόχρονα και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο αξίας 50.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φυσικά δεν άφησε αναπάντητη την τιμωρία του. Αφότου χτες κυριάρχησε η είδηση της συμφωνίας με τον Λορέντζο Μπράουν, σήμερα, με καθυστέρηση μίας ημέρας κατέφυγε όπως συνηθίζει στο Instagram του για να αφήσει αιχμές για την τιμωρία του προς κάθε κατεύθυνση.

Αρχικά έκανε την εξής δημοσίευση:

«Όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου επειδή έχεις άποψη και ισχυρή προσωπικότητα.. Σου λένε πως έχεις πρόβλημα συμπεριφορά!»

Στη συνέχεια βέβαια έκανε πιο στοχευμένη ανάρτηση η οποία είχε δέκτες τον Ολυμπιακό και τους Αγγελόπουλους. Όπως αναφέρει ο Γιαννακόπουλος ενώ δεν ασχολείται μαζί τους αυτοί μέχρι και που ήπιε νερό από μπουκάλι και όχι ποτήρι σχολιάζουν.

Τράβηξε μάλιστα το σκοινί λέγοντας «Αφού σου κάνουν πάλι τέτοια μήπως να τους ξαναστείλουμε να παίζουν με τον Αετό Λακωνίας και τα Φάρσαλα;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: Νέα επίθεση στους Αγγελόπουλους – «Μήπως να παίξετε ξανά με τα Φάρσαλα;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.