ΜΠΑΣΚΕΤ

Χέιγουορντ : «Υπάρχει ελπίδα επιστροφής»

Δηλώσεις με τις οποίες ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, έκανε ο Γκόρντον Χέιγουορντ που εξέφρασε την πίστη του για επιστροφή ακόμα και φέτος. Μπορεί το ιατρικό τιμ των Μπόστον Σέλτικς να έχει αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε θέμα επιστροφής του Γκόρντον Χέιγουορντ για φέτος, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ωστόσο ο ίδιος δεν χάνει την...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δηλώσεις με τις οποίες ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, έκανε ο Γκόρντον Χέιγουορντ που εξέφρασε την πίστη του για επιστροφή ακόμα και φέτος.

Μπορεί το ιατρικό τιμ των Μπόστον Σέλτικς να έχει αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε θέμα επιστροφής του Γκόρντον Χέιγουορντ για φέτος, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ωστόσο ο ίδιος δεν χάνει την ελπίδα του.

Ο φόργουορντ της ομάδας της Βοστώνης, με τις τελευταίες του δηλώσεις έδειξε σίγουρο για την βελτίωση της κατάστασης του και πως ελπίζει για επιστροφή, πριν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος φέτος.

«Η ελπίδα επιστροφής υπάρχει, αλλά δεν το σκέφτομαι τώρα. Ξέρω πως πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, εγώ συνεχίζω να δουλεύω, αλλά αν δεν τα καταφέρω, τότε… δεν θα τα καταφέρω. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα, δεν θα βάλω χρονοδιάγραμμα. Η αποθεραπεία πάει καλά, βελτιώνομαι συνεχώς», ήταν τα λόγια του.

Exit mobile version