ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Σμιθ: Ανανέωσε με τον Ήφαιστο Λήμνου

Κάτοικος της Λήμνου θα παραμείνει και για αυτή τη σεζόν ο Τζέρι Σμιθ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ήφαιστο. Το Sportime από τις 19 Ιουνίου σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση των παραγόντων της ομάδας της Λήμνου να κρατήσουν και τη νέα σεζόν στον Ήφαιστο τον Σμιθ, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει...

Σμιθ- Ήφαιστος Λήμνου
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κάτοικος της Λήμνου θα παραμείνει και για αυτή τη σεζόν ο Τζέρι Σμιθ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ήφαιστο.

Το Sportime από τις 19 Ιουνίου σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση των παραγόντων της ομάδας της Λήμνου να κρατήσουν και τη νέα σεζόν στον Ήφαιστο τον Σμιθ, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Ήφαιστο αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζέρι Σμιθ για τη σεζόν 2019-20. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πολύτιμη συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθώς σε 28 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ. Ο Σμιθ επιστρέφει στο «σπίτι» του για περισσότερες επιτυχίες!».

Exit mobile version