ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC

Μπαρτ: Μετά το Λαύριο φεύγει για Νίζνι

Οι εξελίξεις στον Ιωνικό Νίκαιας δεν σταματούν και ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ πρόκειται αύριο (4/1) να πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Ιωνικού.  Μετά την μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Προμηθέα Πάτρας και ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας μετά το τέλος...

Μπαρτ- Ιωνικός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι εξελίξεις στον Ιωνικό Νίκαιας δεν σταματούν και ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ πρόκειται αύριο (4/1) να πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Ιωνικού. 

Μετά την μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Προμηθέα Πάτρας και ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο για την Basket League θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει με την Νίζνι και πλέον θα αγωνίζεται στην VTB League και το Basketball Champions League.

O Μπαρτ με τη φανέλα του Ιωνικού στον πρώτο γύρο της Basket League είχε κατά μέσο όρο 19 πόντους, με 80% στο δίποντο και 2,28 ασίστ ανά παιχνίδι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version