ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC

Ιωνικός – Αποκάλυψη: Τέλος ο Κουφός

Δεν θα συνεχίσουν μαζί Κουφός -  Ιωνικός, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έφερε η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ιωνικός – Αποκάλυψη: Τέλος ο Κουφός- Ηρακλής

Δεν θα συνεχίσουν μαζί Κουφός –  Ιωνικός, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έφερε η ομάδα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωνικός Νίκαιας: O «Πλάτωνας» που έτρεμαν οι αντίπαλοι (Vid)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, ενώ ακόμα και το Σάββατο, κόντρα στον Ηρακλή, ο Ιωνικός θα έχει άλλον κόουτς στον πάγκο του.

Η μοίρα είναι αρκετά περίεργη, αφού έχει ξεκινήσει δύο φορές στην Basket League με τον Ιωνικό, με την πρώτη να φεύγει με 0/2 και αυτή τη φορά με 0/3!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ