Ιωνικός

Ο Ιωνικός Νικαίας θα παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική κι έχει βάλει στο... μάτι τον έμπειρο φόργουορντ της ΑΕΚ εφόσον μείνει ελεύθερος

Ο Ιωνικός Νικαίας ανέβηκε στην Basket League για να παραμείνει. Εχουν γίνει ήδη πολλές κινήσεις που φανερώνουν τις προθέσεις της ομάδας, αλλά ακόμα έχουμε πολλά να δούμε. Κατά την διάρκεια της Τετάρτης (31/7) οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιάννη Δημάκου. Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος ονομάζεται Χάρης Γιαννόπουλος.

Η περίπτωση του 30χρονου φόργουορντ, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την περίοδο 2018-2019, απασχολεί την ομάδα του Στέργιου Κουφού. Ο Γιαννόπουλος είναι ένας πολύ ποιοτικός Ελληνας παίκτης, έμπειρος και ικανός, με υψηλές παραστάσεις. Και γι’ αυτό τον λόγο ο Στέργιος Κουφός και η διοικητική ηγεσία του Ιωνικού ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Πως έχουν τα πράγματα; Ο Γιαννόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Ομως δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Και κάπου εδώ μπαίνει στο… παιχνίδι ο Ιωνικός: Σε περίπτωση κατά την οποία ο Γιαννόπουλος αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ και μείνει ελεύθερος τότε οι άνθρωποι του Ιωνικού θα κάνουν την μεγάλη κίνηση προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Γιαννόπουλος έχει αγωνιστεί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι, Παναθηναϊκό, Ρέθυμνο και ΑΕΚ στην Basket League. Επίσης την διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Μανρέσα και την Ομπραντόιρο. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων, Νέων και Ανδρών.

Ο Ιωνικός έχει πάρει… φόρα

Η επιθυμία των ανθρώπων του Ιωνικού να παρουσιάσουν μια ομάδα ισχυρή είναι δεδομένη. Και φαίνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις. Ο Ιωνικός ήρθε για να μείνει και όχι για να είναι… περαστική ομάδα. Η ιστορία που κουβαλάει η ομάδα της Νίκαιας είναι τεράστια και 32 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία, όλα δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο.