ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Χωρίς Ντέιβις και Οκερεαφόρ η προπόνηση

Ο Ηρακλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (25/1) για την Basket League κόντρα στη Λάρισα και από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν οι Ντέιβις και Οκερεαφόρ. Ο Άλεξ Ντέιβις αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, ενώ ο Τέντι Οκερεαφόρ ταλαιπωρείται από ίωση. Το σημερινό...

Ηρακλής
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ηρακλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (25/1) για την Basket League κόντρα στη Λάρισα και από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν οι Ντέιβις και Οκερεαφόρ.

Ο Άλεξ Ντέιβις αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, ενώ ο Τέντι Οκερεαφόρ ταλαιπωρείται από ίωση. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης είχε ανάλυση στο βίντεο, όπου επισημάνθηκαν τα λάθη και οι παραλείψεις.

Ο Ηρακλής στην ενημέρωση του αναφέρει:

“Χωρίς τον Άλεξ Ντέιβις και τον Τέντι Οκερεαφόρ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα γίνει προσπάθεια να παίξει με νάρθηκα στην επερχόμενη αναμέτρηση, ενώ ο Άγγλος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση από την Παρασκευή και είχε και σήμερα πυρετό.

Σήμερα οι αθλητές προπονήθηκαν για μικρό χρονικό διάστημα στο γήπεδο και κατόπιν παρακολούθησαν σε βίντεο την ανάλυση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα στο Ρέθυμνο, όπου επισημάνθηκαν τα λάθη και οι παραλείψεις”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version