ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Ένα ακόμη θετικό κρούσμα

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και όπως η ΚΑΕ μετά από τον έλεγχο που υποβλήθηκε η ομάδα βρέθηκε ένα ακόμη θετικό κρούσμα. Ο Ηρακλής συνολικά έχει τέσσερα θετικά κρούσματα κορονοϊού και ήδη το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League έχει αναβληθεί.  Η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση από τον ΕΟΔΥ και ο...

Ηρακλής- ΕΣΑΚΕ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και όπως η ΚΑΕ μετά από τον έλεγχο που υποβλήθηκε η ομάδα βρέθηκε ένα ακόμη θετικό κρούσμα.

Ο Ηρακλής συνολικά έχει τέσσερα θετικά κρούσματα κορονοϊού και ήδη το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League έχει αναβληθεί. 

Η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση από τον ΕΟΔΥ και ο γιατρός του «παρακολουθεί» το τέταρτο κρούσμα που εντοπίστηκε σε παίκτη.

Η ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, η ομάδα υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο ανίχνευσης του ιού COVID-19, με tests PCR βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ. Εντοπίστηκε άλλο ένα θετικό κρούσμα και δόθηκαν οδηγίες από τον ιατρό της ομάδος, Ελευθέριο Στέφα, στον αθλητή.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς!».

Exit mobile version