ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Έτοιμος για τη «φούσκα» της Βουλγαρίας

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Ηρακλής
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ηρακλής θέλει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στους ομίλους του FIBA Europe Cup και θα διεκδικήσει το ένα εισιτήριο από τα προκριματικά που θα γίνουν στη Βουλγαρία.

Ο Ηρακλής την Τετάρτη (29/9, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Πλόβντιβ και σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει τους οικοδεσπότες την Παρασκευή (01/01) θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην ουκρανική Ντνίπρο και την πολωνική Τρεφλ Σοπότ με «έπαθλο» μια θέση στους ομίλους του FEC.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είχε απρόοπτα στην τελευταία προπόνηση, ενώ πριν μπουν οι παίκτες στο γήπεδο έγινε ανάλυση, με τη χρήση video. Η ομάδα θα έχει αύριο (28/09), το πρωί την πρώτη της γνωριμία με την «Triaditsa Sports Hall» της Σόφιας, την έδρα, που θα φιλοξενήσει τη «φούσκα».

Την αποστολή των «κυανόλευκων», που θα ταξιδέψει στη βουλγαρική πρωτεύουσα, αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές:  Γούρλιτζ, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Τέρνερ., Παπαδάκης, Λιντς.

Exit mobile version