ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Φεύγει ο Καλύβας, φαβορί ο Καστρίτης

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, υπέβαλλε ο Αστέριος Καλύβας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Ο Γιάννης Καστρίτης είναι το φαβορί για την επόμενη μέρα! Δεν ήταν γραφτό να μείνει για πολύ ο Καλύβας στον πάγκο του Ηρακλή. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υπέβαλλε την παραίτησή του και...

Γιάννης Καστρίτης- Ηρακλής
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, υπέβαλλε ο Αστέριος Καλύβας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Ο Γιάννης Καστρίτης είναι το φαβορί για την επόμενη μέρα!

Δεν ήταν γραφτό να μείνει για πολύ ο Καλύβας στον πάγκο του Ηρακλή. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υπέβαλλε την παραίτησή του και μάλιστα επέμεινε σ’ αυτή παρά τις προσπάθειες των διοικούντων να τον μεταπείσουν. Κι όπως φαίνεται στον Ηρακλή θα πάνε σε νέα αλλαγή προπονητή αφού και ο Καλύβας είχε αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Καλύβας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας. Είχε προηγηθεί και η μεγάλη σε έκταση ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο για την Basket League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Καστρίτης είναι το φαβορί. Ήταν και πέρυσι στον πάγκο της ομάδας και όταν πήγε στην Χάποελ Τελ Αβίβ ανέλαβε στη θέση του ο Ανδρέας Καντζούρης

 

Exit mobile version