ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Με τις ευχές της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Ηρακλής, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση με τον Κεραυνό για τα προκριματικά του BCL δέχθηκε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ηρακλής
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην Λευκωσία για το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ομίλους του BCL. Και περίπου ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση με τον Κεραυνό στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος» βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δεχτεί επίσκεψη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λίγο πριν αναχωρήσει ο Ηρακλής για προπόνηση, η κ.Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την αποστολή της ομάδας. Συνομίλησε με στελέχη της κι έδωσε τις ευχές της προς όλους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με τις ευχές της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για νίκες και επιτυχίες,όχι μόνο αύριο, αλλά όλη τη χρονιά ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΗΡΑΚΛΗΣ ενόψει του αγώνα αύριο (22/9, 20:30, ΕΡΤ3) στη Λευκωσία.

Η Ομάδα μας συναντήθηκε με την ΠτΔ πριν τη βραδινή προπόνησή της και δέχθηκε τις ευχές της, ενώ η κα Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγο με τους διοικούντες της Ομάδας κ.κ. Κοντοτάσιο, Καρβέλα, τον προπονητή μας κ.Ζιάγκο και ορισμένους αθλητές. Την ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον της και ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα δύσκολα καθήκοντά της για τη Χώρα μας»

Exit mobile version