ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Οριστικά Σκουρτόπουλος στο τιμόνι

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οριστικά κι αμετάκλητα ο νέος προπονητής του Ηρακλή καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ

Θανάσης Σκουρτόπουλος- Ηρακλής
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι οριστικά 0 προπονητής του Ηρακλή μέχρι το τέλος της σεζόν. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Έληξε το θέμα του προπονητή στο Ηρακλή καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και η διοίκηση συμφώνησαν. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά την επιστροφή από την Λετονία.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime από τις 13/2, οι άνθρωποι του Ηρακλή είχαν ενημερώσει τον Σκουρτόπουλο ότι αποδέχονται τις προτάσεις που τους είχε καταθέσει όταν είχαν επικοινωνήσει μαζί του. Μέσα στο επόμενο 24ωρο και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή αλλά και όσων προέκυψαν στην Εθνική (κι ευτυχώς λύθηκαν) όλα έφτασαν στο τέλος.

Η συμφωνία της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Θανάση Σκουρτόπουλο θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση όταν πια οι δύο πλευρές θα κληθούν εκ νέου να συζητήσουν.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Σκουρτόπουλος θα εργαστεί στην Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα σε μια ομάδα που δε φημίζεται για τη σταθερότητά της. Στα τελευταία τρία χρόνια άλλωστε έχουν εμφανιστεί στον πάγκο της επτά νέα πρόσωπα. Και ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι το όγδοο.

Για πρώτη φορά εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Basket League ο Σκουρτόπουλος στο Αιγάλεω. Ακολούθησαν το Περιστέρι, ο Πανελλήνιος, ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Πανιώνιος, το Ρέθυμνο, ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Φάρος Λάρισας.

Επίσης υπήρξε ασίσταντ στην ΑΕΚ και στον Πανελλήνιο.

Θα είναι ο τρίτος Ομοσπονδιακός προπονητής που θα βρεθεί στον πάγκο του Ηρακλή. Έχουν προηγηθεί ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου και ο αείμνηστος Μάκης Δενδρινός. Επίσης τόσο ο Λευτέρης Κακιούσης όσο και ο Ηλίας Καντζούρης ήταν ασίσταντ στην Εθνική ομάδα ενώ ο Γιάννης Καστρίτης έχει εργαστεί στην Εθνική Εφήβων.

Exit mobile version