ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής προς Σκουρτόπουλο: «Είμαστε σύμφωνοι»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημερώθηκε από στέλεχος της ΚΑΕ Ηρακλής ότι συμφωνούν στα όσα είχε ζητήσει στις πρώτες επαφές.

Θανάσης Σκουρτόπουλος- Ηρακλής
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημερώθηκε από στέλεχος της ΚΑΕ Ηρακλής ότι συμφωνούν στα όσα είχε ζητήσει στις πρώτες επαφές. Απομένει πλέον το τελικό ΟΚ προκείμενου να πάει στη Θεσσαλονίκη ο Ομοσπονδιακός προπονητής και να πιάσει δουλειά.

Προς το τέλος οδεύει το θέμα του προπονητή καθώς η ΚΑΕ Ηρακλής κατευθύνεται προς τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Με τον Ομοσπονδιακό προπονητή είχε γίνει εξ αρχής επαφή και είχε στείλει τις προτάσεις του.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι ο Σκουρτόπουλος ενημερώθηκε περί της αποδοχής αυτών. Κι απομένει η τελική του επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Θόδωρο Δρακόπουλο για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα καθώς την Δευτέρα (15/2) ο Σκουρτόπουλος θα αναχωρήσει με την Εθνική για την Ρίγα της Λετονίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ηρακλής κατέληξε στον επόμενο προπονητή του.

Η επικείμενη συμφωνία δεν θα είναι και για την επόμενη χρονιά αλλά μόνο για το τρίμηνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις. Όταν τελειώσει η σεζόν οι δύο πλευρές θα επαναπροσδιορίσουν τη σχέση και το στόχο τους

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρακλής έχει δικαίωμα και για μια ακόμα αλλαγή στο ρόστερ του. Και γι αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής.

Exit mobile version