ΗΡΑΚΛΗΣ BC

«Παρελθόν» αποτελεί από τον Ηρακλή, ο Ολιβιέρ Χάνλαν

Ο Ηρακλής και ο Ολιβιέρ Χάνλαν δεν θα πορεύονται μαζί στη νέα σεζόν. Εδώ και καιρό είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ανέφεραν ότι ο «γηραιός» και ο Καναδός δεν θα συνεχίσουν μαζί. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Εμιλιάνο Καρτσία, φαίνεται πως ήρθε να τα επιβεβαιώσει. Ο Εμιλιάνο Καρτσία ανέφερε σε ποστ που έκανε στο twitter ότι ο 27χρονος...

Ηρακλής- Χάνλαν- Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ηρακλής και ο Ολιβιέρ Χάνλαν δεν θα πορεύονται μαζί στη νέα σεζόν. Εδώ και καιρό είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ανέφεραν ότι ο «γηραιός» και ο Καναδός δεν θα συνεχίσουν μαζί. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Εμιλιάνο Καρτσία, φαίνεται πως ήρθε να τα επιβεβαιώσει.

Ο Εμιλιάνο Καρτσία ανέφερε σε ποστ που έκανε στο twitter ότι ο 27χρονος Καναδός γκαρντ και ο Ηρακλής αποφάσισαν και επίσημα να χωρίσουν.

Αναλυτικά ο Εμιλιάνο Καρτσία ανέφερε: «Ο Ολιβιέρ Χάνλαν ακολουθεί ξεχωριστούς δρόμους με τον Ηρακλή και επίσημα, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο γκαρντ που συμμετείχε στο all star του ελληνικού πρωταθλήματος και μετρούσε 17 πόντους κατά μέσο όρο, είναι πλέον free agent».

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος με τον Ηρακλή στην Basket League. Ο Καναδός ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε 20 ματς στην Basket League με τον Ηρακλή και είχε μέσο όρο 16,3 πόντους (με 80,7% στις βολές, 57,1% στα δίποντα και 31,9% στα τρίποντα), 3,55 ριμπάουντ, 3,45 ασίστ, 0,9 κλεψίματα σε 30:25΄΄.

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν ήταν πολύτιμο εργαλείο, αλλά η ομάδα φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την επόμενη μέρα χωρίς αυτόν.

Στο μεταξύ, πιθανότατα αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την διοίκηση, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναλάβει και επίσημα πια την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Exit mobile version