ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κολοσσός: Επίσημα δικός του ο Σπάισερ (Vid)

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Καλίκ Σπάισερ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κέβιν Τούμπα που τραυματίστηκε

Κολοσσός
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κολοσσός και ο Καλίκ Σπάισερ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους. Ο Αμερικανός θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (23/1) κόντρα στο Περιστέρι στην Ρόδο.

Στο πρόσωπο του Σπάισερ ο Κολοσσός βρήκε τον αντικαταστάτη του Κέβιν Τούμπα ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει όλη τη σεζόν. Κάπως έτσι καλύφθηκε το κενό στην frontline.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καλίκ Σπάισερ.

Ο Καλίκ Σπάισερ είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου του 1994, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και με ύψους 2,06μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ.

Από το 2012 μέχρι το 2016 φοίτησε στο πανεπιστήμιο Κεντ Στέιτ. Τη σεζόν 2016/17 αγωνίστηκε στη Σλοβενία και την Σεντγιούρ. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Βέλγιο, όπου φόρεσε τη φανέλα των Λίμπουργκ Γιουνάιτεντ (2017-19) και Βρυξελλών (2019/20).

Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στη Φιλανδία και τη Νόκια, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 4,7 ριμπάουντ.»

Εκείνο που απομένει να δούμε είναι πότε θα φτάσει στην Ελλάδα ο Τάι Λόσον. Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ έχει ανακοινωθεί από τις 2 Ιανουαρίου αλλά ακόμα δεν έχει έρθει στην πατρίδα μας

Δείτε μερικά highlights του Σπάισερ

Exit mobile version