ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κολοσσός: Παλεύει το μεγάλο κόλπο με Βουγιούκα!

Ο Κολοσσός παλεύει για το... μεγάλο κόλπο με τον Ίαν Βουγιούκα. Μπορεί να τα καταφέρει; Δύσκολο αλλά θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες

Κολοσσός
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κολοσσός έχει ήδη αρχίσει να ενισχύει το ρόστερ του. Τα πάει καλά… Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, οι παράγοντες της ομάδας έχουν βάλει στο… μάτι τον Ίαν Βουγιούκα.

Ο Κολοσσός πάει για το μεγάλο κόλπο, λοιπόν. Θα τα καταφέρει; Κανείς δεν μπορεί να το πει μετά βεβαιότητας. Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς της ομάδας, Ηλίας Καντζούρης το… παλεύει και προσπαθει να πείσει τον Βουγιούκα να υπογράψει στον Κολοσσό.

Ο 35χρονος σέντερ ακόμα δεν έχει βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό. Κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δύσκολα θα βρει αυτή τη στιγμή ομάδα στην Ελλάδα.

Κι αυτό είναι το σημείο στο οποίο ελπίζουν οι άνθρωποι του Κολοσσού. Ότι ο Βουγιούκας προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως αυτή τη στιγμή οι ομάδες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν μαζί του έχουν… κλείσει.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει στον Κολοσσό ο Σαρικόπουλος

Για να δούμε πως θα κυλήσει το θέμα. Πάντως για τον Κολοσσό θα είναι πολύ μεγάλη ιστορία να κλείσει τον πολύπειρο και ποιοτικό σέντερ.

Ο Ίαν Βουγιούκας όμως προπονείται αυτή την περίοδο μαζί με τον αδερφό του, Αλεξ, στον Πανερυθραϊκό. Και ιδού το… πειστήριο

Exit mobile version