ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κολοσσός Ρόδου: Τέλος ο Λυκογιάννης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού αποτελεί ο Άρης Λυκογιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τους διοικούντες αλλά όσα άκουσε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο. Συγκεκριμένα το μπάτζετ της ομάδας θα είναι σε… ιστορικό χαμηλό. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Λυκογιάννης εκτιμά ότι δεν μπορεί να κάνει τη...

Άρης Λυκογιάννης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού αποτελεί ο Άρης Λυκογιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τους διοικούντες αλλά όσα άκουσε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο.

Συγκεκριμένα το μπάτζετ της ομάδας θα είναι σε… ιστορικό χαμηλό. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Λυκογιάννης εκτιμά ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του όπως ακριβώς θα ήθελε.

Ο Κολοσσός μπαίνει πλέον και στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, αλλά με τα δεδομένα να είναι τα παραπάνω: Θα παρουσιάσει το μικρότερο μπάτζετ της ιστορίας του και αυτό σημαίνει ότι η σεζόν δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής με τον οποίο θα συνεχίσει ο Κολοσσός στην πολύ δύσκολη κι απαιτητική σεζόν που αναμένεται στην Basket League.

Exit mobile version