ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Τζάκσον: Για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός

Άσχημα ήταν τα νέα και τα αποτελέσματα του τραυματισμού του Ντόνοβαν Τζάκσον και ο Κολοσσός Ρόδου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον δύο μήνες. Η ομάδα της Ρόδου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αμερικανού μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό. Η ενημέρωση από τον Κολοσσό αναφέρει για τον τραυματισμό του Τζάκσον: «Τα αποτελέσματα των...

Τζάκσον- Κολοσσός Ρόδου
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άσχημα ήταν τα νέα και τα αποτελέσματα του τραυματισμού του Ντόνοβαν Τζάκσον και ο Κολοσσός Ρόδου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον δύο μήνες.

Η ομάδα της Ρόδου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αμερικανού μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Η ενημέρωση από τον Κολοσσό αναφέρει για τον τραυματισμό του Τζάκσον:

«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του γκαρντ της ομάδας μας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με το Λαύριο, έδειξαν ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χρειαστεί να απέχει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ήδη, ο Ντόνοβαν βρίσκεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με το ιατρικό επιτελείο του Κολοσσού H Hotels να είναι διαρκώς στο πλάι του και να τον περιμένει να επιστρέψει γερός και δυνατός, όπως όλη η «θαλασσί» οικογένεια.

Ευχόμαστε στον Ντόνοβαν καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα παρκέ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version