ΜΠΑΣΚΕΤ

Κούζμιτς: Στο πλευρό του Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν αναρτήσεις με τις οποίες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Κούζμιτς ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Κουζμιτς: Στο πλευρό του Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7). Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου έχοντας υποστεί τραύματα στο κεφάλι και το στήθος.

Η δυσάρεστη είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους δύο «αιωνίους» οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο στέκονται στο πλευρό του άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα η πράσινη ΚΑΕ έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter για τον Κούζμιτς ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν 2015-16: «Οι προσευχές μας βρίσκονται με τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Ανάρτηση για τον Σέρβο διεθνή καλαθοσφαιριστή όμως έκανε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί του. Γίνε καλά σύντομα Ογκνιεν Κούζμιτς», σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο δικό τους μήνυμα, επίσης στο Twitter.

Θυμίζουμε πως εκτός του Παναθηναϊκού, ο Κούζμιτς έχει αγωνιστεί – μεταξύ άλλων – και σε Μάλαγα, Μπανταλόνα, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις για τον Κούζμιτς

Exit mobile version