ΚΥΜΗ

Αρμστεντ αντί Χολμς στην Κύμη

Δεν κράτησε και πολύ η θητεία του Ρέτζι Χολμς στην Κύμη καθώς αποχώρησε και μάλιστα αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Μάλκολμ Αρμστεντ. Γνωστό είναι το όνομα καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ρέθυμνο αναμένεται άμεσα στην Χαλκίδα και είναι πολύ πιθανό να προλάβει τον αγώνα με τον Ηφαιστο, το Σάββατο 22/12 στην Λήμνο. Ο...

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν κράτησε και πολύ η θητεία του Ρέτζι Χολμς στην Κύμη καθώς αποχώρησε και μάλιστα αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Μάλκολμ Αρμστεντ.

Γνωστό είναι το όνομα καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ρέθυμνο αναμένεται άμεσα στην Χαλκίδα και είναι πολύ πιθανό να προλάβει τον αγώνα με τον Ηφαιστο, το Σάββατο 22/12 στην Λήμνο.

Ο Αρμστεντ είναι 29 ετών και έχει ύψος 1,83μ. και μάλιστα είναι κάτοχος ρουμάνικου διαβατηρίου. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε από την Κρκα (όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Αδριατική Λίγκα το 2015) συνεχίστηκε στην Σάρατοβ και στην ΑΕΚ όπου την περίοδο 2015-2016 έπαιξε μόλις σε τρεις αγώνες στην Basket League και είχε κατά μέσο όρο 7 πόντους με 7/21 σουτ σε περίπου 16 λεπτά συμμετοχής.

Ακολούθως έπαιξε στην Τουρκία (ΙΒΒ και Γεσιλγκιρεσούν) και στην Λιθουανία (Νεπτούνας) και την σεζόν 2017-2018 είχε 11,5 πόντους- 2,2 ριμπάουντ- 4,1 ασίστ σε περίπου 26 λεπτά παρουσίας με το Ρέθυμνο.

Φέτος άρχισε την σεζόν στην Α2 Τουρκίας με την Μπουγιούκτσεκμετσε και θα την τελειώσει- όπως δείχνουν τα πράγματα- στην Ελλάδα με την Κύμη.

Παράλληλα, ο Χολμς που αποχωρεί, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου. Σε τρεις αγώνες με την Κύμη είχε κατά μέσο όρο 2 πόντους με 1/11 σουτ σε περίπου 9 λεπτά παρουσίας.

 

Exit mobile version