ΚΥΜΗ

Κύμη: «Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη»

Η Κύμη τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι, αφήνοντας ένα «αιχμηρό» ποστ στο Facebook.
Κύμη: «Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη»

Η Κύμη «βράζει» με τις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης με το Περιστέρι, η οποία κρίθηκε στην παράταση υπέρ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Στην αρχή ήταν το ξέσπασμα του προέδρου της Κύμης, ο οποίος απείλησε… θεούς και δαίμονες στο προφίλ του στο Facebook.

Μετά ήταν η σειρά της ΚΑΕ να τοποθετηθεί στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν:

«Άδικη ήττα στην παράταση για την Κύμη μέσα στην έδρα του Περιστερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Πραγματικά είναι κρίμα για τους παίκτες μας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σημερινή τους προσπάθεια, όπως και για το τεχνικό μας επιτελείο που είχε προετοιμάσει ιδανικά το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαιτησία όμως να καθορίζει τον τελικό νικητή.

Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωτάθληματός μας με τις αποφάσεις τους. Θέλουμε όλες οι ομάδες να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.