ΛΑΡΙΣΑ BC

Λάρισα: Κλείνει Μούρτο και Κώττα

Η Λάρισα προχωράει στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού της καθώς ετοιμάζεται να κλείσει τους Σπύρο Μούρτο και Θωμά Κώττα. Κι ακολουθούν άλλοι

Λάρισα
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού είναι σημαντικό κομμάτι για την Λάρισα. Κι έτσι μετά τους Κώστα Παπαδάκη και Μιχάλη Καμπερίδη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σπύρο Μούρτο και Θωμά Κώττα.

Η Λάρισα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός για τον Σπύρο Μούρτο και τον Θωμά Κώττα. Ο 30χρονος Μούρτος ήταν αρχηγός του Ηφαίστου τα τελευταία 2 χρόνια και πέρυσι είχε 4,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο στα 17’49” που έμενε στο παρκέ.

Ο 24χρονος Κώττας ήταν στέλεχος του Ιωνικού Νικαίας. Είχε κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ στα 11’56” που αγωνιζόταν.

Ο Κώττας έχει αγωνιστεί επίσης στον ΠΑΟΚ, στο Ρέθυμνο και στο Χολαργό.

Απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τον Τζέρι Σμιθ. Οι παράγοντες της Λάρισας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μπράντον Ρας, τον οποίο όμως έβαλε στο… μάτι και η Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη. Επειδή όμως δεν είναι τόσο μεγάλη (οικονομικά) η προσφορά των Ισραηλινών, στην Λάρισα ελπίζουν.

Τέλος στο στόχαστρο των Λαρισαίων βρίσκεται και ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Εκτιμάται (και όχι άδικα) από τον Λίνο Γαβριήλ ότι μαζί με τον Τζέρι Σμιθ συγκροτεί ένα… σίγουρο κι έμπειρο δίδυμο στην περιφέρεια.

Exit mobile version