ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Αποτελέσματα: Άνετα ξανά οι Σέλτικς – Ισοφάρισαν οι Σανς!

Συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τα πλέι-οφ του NBA!

NBA Αποτελέσματα: Άνετα ξανά οι Σέλτικς – Ισοφάρισαν οι Σανς!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δυνατό ματς είχαμε ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Μπόστον Σέλτικς, με τους δεύτερους ωστόσο να κυριαρχούν και να νικούν με 119-106.

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν κυρίαρχος, έχοντας 29 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες, ενώ στους 26 πόντους σταμάτησε ο Ντέρικ Γουάιτ.

Ακόμα ο Τζέιλεν Μπράουν, είχε 18 πόντους δίνοντας και αυτός αρκετές επιθετικές λύσεις για την ομάδα της Βοστόνης.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Μάρεϊ είχε 29 πόντους, ενώ σε καλύτερη κατάσταση έδειξε και ο Τρέι Γιανγκ, που είχε 24 πόντους και 6 τελικές πάσες.

Ωστόσο δεν έφταναν οι δυο τους για να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους, με τους «Κέλτες» να κάνουν 2-0 στη σειρά.

Στην άλλη ματσάρα της βραδιάς, οι Φοίνιξ Σανς πήραν τη νίκη με 123-109 κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, δείχνοντας ότι ανεβάζουν στροφές.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ασταμάτητος για την ομάδα του, έχοντας 38 πόντους και 8 τελικές πάσες, κάνοντας μεγάλη ζημιά της ομάδα του Λ.Α.

Από κει και πέρα, ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε ακόμα 25 πόντους, ενώ στους 16 πόντους έμεινε ο Κρις Πολ έχοντας και αυτός 8 ασίστ.

Για τους Κλίπερς τώρα, ο Καουάι Λέοναρντ ήταν και πάλι εξαιρετικός με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Γουέστμπρουκ που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση σταμάτησε στους 28.

Πλέον η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και θα είναι σίγουρα αμφίρροπη μέχρι το τέλος της.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Ατλάντα Χοκς – Μπόστονς Σέλτικς 106-119 (0-2)

Νιου Υορκ Νικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 90-107 (1-1)

Λος Άντζελες Κλίπερς – Φοίνιξ Σανς 109-127 (1-1)

Exit mobile version