ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Αποτελέσματα: Πήραν το «θρίλερ» οι Σέλτικς – Σόκαραν τους Σανς οι Ρόκετς!

Ματσάρα στο NBA ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς, που κρίθηκε στην παράταση.

NBA Αποτελέσματα: Πήραν το «θρίλερ» οι Σέλτικς – Σόκαραν τους Σανς οι Ρόκετς!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πραγματικός χαμός έγινε ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς, με τους πρώτους να νικούν με 122-118 στην παράταση.

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν πραγματικά ασταμάτητος δημιουργώντας το μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα των «Λιμνανθρώπων», με 44 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ωστόσο πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Τζέιλεν Μπράουν, έχοντας 25 πόντους και 15 ριμπάουντ, κάνοντας και αυτός το κομμάτι του σε επίθεση και άμυνα.

Όσον αφορά τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Άντονι Ντέιβις είχε 37 πόντους και 12 ριμπάουντ, δείχνοντας ότι είναι ο κορυφαίος για την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν κοντά του, έχοντας 33 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς, οι Φοίνιξ Σανς έδειξαν ότι συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 111-97 από τους αδύναμους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ έμεινε ακόμα ένα ματς εκτός, κάτι που κοστίζει πολύ στους «Ήλιους», αφού κανείς δεν μπορεί να καλύψει το κενό του.

Έτσι, όλη η ομάδα δεν ήταν σε καλή ημέρα, με τον Μπρίτζες να έχει 18 πόντους, ενώ ο Κρις Πολ έμεινε στους 16 πόντους με 7 ασίστ.

Οι Ρόκετς βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν και τους… σόκαραν, έχοντας τον Τζέιλεν Γκριν με 26 πόντους, ενώ με 18 πόντους τελείωσε ο Πόρτερ.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Σακραμέντο Κινγκς – Φιλαντέλφια Σίξερς 103-123

Φοίνιξ Σανς – Χιούστον Ρόκετς 97-111

Νιου Όρλεαν Πέλικανς – Γιούτα Τζαζ 100-121

Μπόστον Σέλτικς – Λος Άντζελες Λέικερς 122-118

Exit mobile version