NBA

Οι Πέλικανς διέσυραν τους Γκρίζλις…

Σπουδαία νίκη όχι μόνο σε έκταση σκορ αλλά και σε βαθμολογική σημασία πέτυχαν οι Πέλικανς, που έκαναν το 44-24 και βρίσκονται στην 8η θέση της Δύσης, που μέχρι στιγμής, τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Έναν «υγιεινό περίπατο» έκανε η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που νίκησε εύκολα τους αδιάφορους Γκρίζλις με 123 – 95....
Οι Πέλικανς διέσυραν τους Γκρίζλις…

Σπουδαία νίκη όχι μόνο σε έκταση σκορ αλλά και σε βαθμολογική σημασία πέτυχαν οι Πέλικανς, που έκαναν το 44-24 και βρίσκονται στην 8η θέση της Δύσης, που μέχρι στιγμής, τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Έναν «υγιεινό περίπατο» έκανε η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που νίκησε εύκολα τους αδιάφορους Γκρίζλις με 123 – 95. Για τους νικητές η τριάδα Μουρ, Ντέιβις και Ντέιβις έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ, σημειώνοντας από 30,28 και 25 πόντους αντίστοιχα.

Για τους ηττημένους, πέρα από τον κορυφαίο Μπρουκς (25 πόντοι, 7 ασίστ), διασώθηκαν οι Ραμπ (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Μάρτιν που τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Πέλικανς διέσυραν τους Γκρίζλις…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.