NBA

ΝΒΑ: Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα κάνει έφεση για το πρόστιμο

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα προχωρήσει σε μία κίνηση, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί. Αλλά είναι ξεκάθαρο δικαίωμά του. Βλέπετε, η διαμάχη του με τον Κέβιν Ντουράντ, έφερε την τιμωρία από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μία αναμέτρηση εκτός ομάδας, δίχως πληρωμή. Μόνο που αυτή αντιστοιχεί σε 120.000 (και κάτι...
ΝΒΑ: Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα κάνει έφεση για το πρόστιμο

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα προχωρήσει σε μία κίνηση, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί. Αλλά είναι ξεκάθαρο δικαίωμά του.

Βλέπετε, η διαμάχη του με τον Κέβιν Ντουράντ, έφερε την τιμωρία από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μία αναμέτρηση εκτός ομάδας, δίχως πληρωμή.

Μόνο που αυτή αντιστοιχεί σε 120.000 (και κάτι ψιλά) δολάρια. Και ο Γκριν σκοπεύει να απευθυνθεί στην Ένωση Παικτών του ΝΒΑ, προκειμένου να καταθέσει έφεση για τα… διαφυγόντα κέρδη.

Όταν οι αθλητές σήκωσαν ανάστημα στον ρατσισμό

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέμπτος σκόρερ όλων των εποχών! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΒΑ: Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα κάνει έφεση για το πρόστιμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.