NBA

Τέλος ο Καρμέλο Αντονι από το Χιούστον

Ο Καρμέλο Αντονι έμεινε στο Χιούστον μόλις για 10 αγώνες. Προτού η ομάδα του Τέξας και ο ίδιος (σύμφωνα με το ESPN) συμφωνήσουν στην πρόωρη λύση της συνεργασίας τους. Ο «Μέλο» βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες εκτός ομάδας, με την επίσημη εκδοχή να αναφέρει πως ήταν ασθενής. Μόνο που δύο πλευρές συζητούν για το… διαζύγιο...
Τέλος ο Καρμέλο Αντονι από το Χιούστον

Ο Καρμέλο Αντονι έμεινε στο Χιούστον μόλις για 10 αγώνες. Προτού η ομάδα του Τέξας και ο ίδιος (σύμφωνα με το ESPN) συμφωνήσουν στην πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.

Ο «Μέλο» βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες εκτός ομάδας, με την επίσημη εκδοχή να αναφέρει πως ήταν ασθενής. Μόνο που δύο πλευρές συζητούν για το… διαζύγιο εδώ και μερικά 24ώρα.

Πλέον, οι φήμες έγιναν και πραγματικότητα, με τον Αντονι να μένει ελεύθερος από δεύτερη ομάδα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το καλοκαίρι ανταλλάχθηκε από την Οκλαχόμα στην Ατλάντα, η οποία αφού εγγυήθηκε πως θα πληρώσει το συμβόλαιο των σχεδόν 29.000.000 δολαρίων, τον άφησε ελεύθερο.

Συμφώνησε να συνεχίσει για έναν χρόνο στο Χιούστον, λαμβάνοντας την μίνιμουμ αμοιβή για έναν βετεράνο, η οποία αγγίζει τα 2.500.000 δολάρια.

Κάπως έτσι, οι δρόμοι του Καρμέλο Αντονι με τον προπονητή του, Μάικ Ντ’ Αντόνι χωρίζουν για μία ακόμη φορά πριν την ώρα τους, αφού είχαν συνεργαστεί και στους Νικς, με τον Ντ΄Αντόνι να είναι εκείνος που είχε απολυθεί.

Αιτία για την απόφαση αυτή, έπαιξε η κακή εκκίνηση του Χιούστον, με το περσινό Νο1 της Δύσης να έχει 6 νίκες και 7 ήττες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέμπτος σκόρερ όλων των εποχών! (vids)

Όταν οι αθλητές σήκωσαν ανάστημα στον ρατσισμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Καρμέλο Αντονι από το Χιούστον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.