NBA

Ο Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς! (vid)

Ο Γιάννης Αντετκούνμπο πλησίασε το τριπλ νταμπλ στη νίκη με 143-100 των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς!
Ο Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν μία… ισοπεδωτική εμφάνιση κόντρα στους Μπλέιζερς τους οποίους διέλυσαν με 143-100, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία… διαστημική εμφάνιση!

Το Μιλγουόκι δείχνει ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος και με τον «Giannis» να βγάζει… μάτια μερικές φορές δεν έχει αντίπαλο!

Αυτό έγινε κόντρα στην ομάδα του Πόρτλαντ, όπου ο Έλληνας παίκτης είχε 33 πόντους με 12/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/9 βολές, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τέταρτη περίοδο!

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Μπακς πήραν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με 26-7 δείχνοντας τις… προθέσεις τους για την εξέλιξη του αγώνα! Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη περίοδος έληξε με 31-20, ενώ η δεύτερη έκλεισε στο 72-50.

Αν και οι Μπλέιζερς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, οι Μπακς δεν τους άφησαν περιθώρια να αντιδράσουν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η τρίτη περίοδος έληξε στο 109-79 και το τελικό 143-100 διαμορφώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Εκτός από τον Αντετοκούνμπο, εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον με 21 πόντους, με τους Έρικ Μπλέντσο και Μάλκολμ Μπρόγκντον να προσθέτουν από 16 πόντους.

Για τους Μπλέιζερς οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχαν από 22 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς 16 πόντους.

https://youtu.be/JkDLFhmb6T0

Μέσα στο 2019 επιστρέφει ο Κέβιν Λοβ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Ράπτορς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.