NBA

Πέρασε και από τη Βοστώνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Οι Μπακς δείχνουν γιατί θα πρέπει να θεωρούνται μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ανατολής
Πέρασε και από τη Βοστώνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Επίδειξη δύναμης έκαναν μέσα στη Βοστώνη οι Μιλγουόκι Μπακς, που με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κέρδισαν τους Σέλτικς με 120-107.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν για ακόμα μία φορά ασταμάτητος, αφού κανένας στο παρκέ δεν μπορούσε να τον κοντράρει και έτσι σταμάτησε στους 30 πόντους, τα 8 ριμπάουντ, τις πέντε ασίστ, ενώ είχε και τρία κοψίματα.

Φυσικά όμως δεν ήταν μόνος του, αφού σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε και ο Μίντλετον με τον Μπλένσο, που πέτυχαν 21 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Για την πλευρά των ηττημένων καλύτερος στο παρκέ ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν που σημείωσε 31 πόντους με 7 ριμπάουντ,  ενώ μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Κάιρι Ίρβινγκ, που έμεινε στους 15 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα και 7 ασίστ.

Ακόμα πολύ καλός ήταν και ο Τέιτουμ που πρόσθεσε ακόμα 20 πόντους, ωστόσο δεν ήταν και αυτός αρκετός να αποτρέψει αυτή την ήττα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Ο Κάζενς καρφώνει στη μούρη του Ντουράντ (vid)

Αυτούς τους παίκτες ανέδειξε ο Ρικ Πιτίνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρασε και από τη Βοστώνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.