NBA

Κουμάντο στο Λ.Α. κάνουν οι Κλίπερς (vid)

Οι Κλίπερς πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στους Λέικερς και έδειξαν ότι είναι το αφεντικό της πόλης
Κουμάντο στο Λ.Α. κάνουν οι Κλίπερς (vid)

Ένας πολύ δυνατός αγώνας έγινε στο Λος Άντζελες ανάμεσα σε Κλίπερς και Λέικερς, με τους πρώτους να καταφέρουν να παίρνουν τη νίκη με 118-107.

Οι Κλίπερς ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να νικήσουν τις τρεις από τις τέσσερις περιόδους, δείχνοντας σίγουρα ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την ομάδα του ΛεΜπρόν.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λου Γουίλιαμς που ήρθε από τον πάγκο όπως πάντα, ο οποίος σε 31 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σημειώσει 36 πόντους, ενώ σε πολύ καλό βράδυ βρέθηκε και ο Γκαλινάρι με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη μεριά τώρα για τους Λέικερς οι οποίοι δεν είχα στη σύνθεση τους τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που είναι τραυματίας, είχαν τον Κούζμα με 24 πόντους σε 42 λεπτά και τον Λόνζο Μπολ με 19 πόντους και 6 ασίστ σε 43 λεπτά παιχνιδιού.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Ο Κάρι το… έσταξε από επαναφορά της μπάλας (vid)

Στην κορυφή του MVP Ladder ξανά ο Αντετοκούνμπο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουμάντο στο Λ.Α. κάνουν οι Κλίπερς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.