NBA

Ποιος Χάρντεν; Ρεκόρ καριέρας του Πολ στη νίκη – πρόκριση των Ρόκετς! (vid)

Οι Ρόκετς είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης, μετά τη νίκη τους στο Χιούστον, επί των Τζαζ με 112-102. Έχοντας «μπροστάρη» τον Κρις Πολ, οι «Ρουκέτες» έκαναν το 4-1 στη σειρά των αγώνων με τους Γιούτα Τζαζ. Ο εκπληκτικός «CP-3» κατέγραψε εκπληκτικά στατιστικά και δεν σημείωσε triple – double για...
Ποιος Χάρντεν; Ρεκόρ καριέρας του Πολ στη νίκη – πρόκριση των Ρόκετς! (vid)

Οι Ρόκετς είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης, μετά τη νίκη τους στο Χιούστον, επί των Τζαζ με 112-102.

Έχοντας «μπροστάρη» τον Κρις Πολ, οι «Ρουκέτες» έκαναν το 4-1 στη σειρά των αγώνων με τους Γιούτα Τζαζ. Ο εκπληκτικός «CP-3» κατέγραψε εκπληκτικά στατιστικά και δεν σημείωσε triple – double για μόλις… τρία ριμπάουντ.

Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ σημείωσε 41 πόντους (αριθμός που είναι ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ), μάζεψε 7 ριμπάουντ και «τάισε» τους συμπαίκτες του με 10 ασίστ.

Την τριάδα των πρώτων σκόρερ των Ρόκετς συμπλήρωσαν ο Τάκερ με 19 πόντους, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε στους 18.

Ο Χάρντεν δέχτηκε εντυπωσιακή «τάπα» αλλά στη συνέχεια… εκδικήθηκε! (vid)

Ο Κάπελα πήρε… τη «μπουκιά απ’ το στόμα» του Ο’ Νιλ! (vid)

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο… παραλίγο «διπλός» Ντόνοβαν Μίτσελ (24 πόντου, 9 ριμπάουντ). Ο ρούκι των «Μορμόνων» ξεκίνησε άσχημα πετυχαίνοντας μόλις… δύο πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια «γκάζωσε» και σκόραρε τους υπόλοιπους 22 στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι Μπαρκς και Ο’Νιλ σημείωσαν από 22 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τα highlight του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=dSUZklcaZbY&list=PLanlZeHNuf9Qci7tw7PTInZio8bGS5NgV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος Χάρντεν; Ρεκόρ καριέρας του Πολ στη νίκη – πρόκριση των Ρόκετς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.