NBA

Άλλαξε στάση ο ΛεΜπρόν: Υπέρ της συνέχισης της σεζόν!

Υπέρ της επανέναρξης των αγώνων και της συνέχισης των PlayOffs στο NBA είναι πλέον ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όπως μεταδίδουν οι Αμερικανοί

ΛεΜπρόν
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως μετέδωσε το Yahoo.Sports υπήρξε αλλαγή πλεύσης από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο σταρ των Λέικερς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τέθηκε υπέρ της συνέχισης των PlayOffs και της επανεκκίνησης των αγώνων

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη συνάντηση που γινεται μεταξύ των παικτών, τέθηκε υπέρ της επανέναρξης των PlayOffs. Αυτό φυσικά αλλάζει τη στάση που είχε εκφράσει μαζί με το σύνολο των παικτών των Λέικερς και των Κλίπερς που είχαν ζητήσει να τελειώσει η σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο King James ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους Μπακς, επειδή δεν είχαν ενημερώσει κανέναν για την απόφασή τους να μποϊκοτάρουν το  Game-5 με το Ορλάντο. Συμφωνούσε με την ενέργειά τους αλλά όχι με το ότι λειτούργησαν αυτόνομα.

Άλλωστε ο ΛεΜπρόν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα όσα γίνονται και πολλές φορές χρησιμοποιεί… κακές λέξεις για να τονίσει όσα θέλει.

Τέλος, υπάρχει πληροφορία ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη σύσκεψη των παικτών μέσα στην ημέρα. Λέγεται ότι στο meeting θα βρίσκονται δύο παίκτες από κάθε ομάδα.

 

Exit mobile version