NBA

Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς πάρουν την σωστή απόφαση, θα μείνω για πολλά χρόνια»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας τόνισε πως αν η διοίκηση των Μπακς κάνει τις σωστές κινήσεις τότε και ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια.

LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - AUGUST 22: Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks looks on against the Orlando Magic in Game Three of the Eastern Conference First Round during the 2020 NBA Playoffs at The Field House at ESPN Wide World Of Sports Complex on August 22, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας τόνισε πως αν η διοίκηση των Μπακς κάνει τις σωστές κινήσεις τότε και ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια.

Στο ΝΒΑ ένα από τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη είναι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επεκτείνει την συνεργασία του με τους «Μπακς», που αυτή την στιγμή φαντάζει το πιθανότερο.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του έριξε το… μπαλάκι στην διοίκηση της νυν ομάδας του για το όλο θέμα. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια… σελίδα, όσον αφορά να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέικερς: Πάνε για… μπαμ με ΝτεΡόζαν!

Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν είναι καλό. Είναι εύκολο, θέλω να είμαι νικητής. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε… Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Exit mobile version