NBA

Αντετοκούνμπο: “Είμαι στο 70 με 75%, θα είμαι καλύτερος στα playoffs”

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επανέναρξη της σεζόν και το ποσοστό ετοιμότητάς του.

Αντετοκούνμπο: «Τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή» (pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Μιλγουόκι υποδέχεται τους Σέλτικς τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/8) με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει ενθουσιασμένος μετά την επανέναρξη της σεζόν στο NBA.

Πάντως ο Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε πως παρ’ όλη την προετοιμασία όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως βρίσκεται περίπου το 75%.

«Εάν πρέπει να δώσω ένα ποσοστό θα έλεγα πως είμαι 100% ενθουσιασμένος που θα παίξω, αλλά πάντα αισθάνομαι πως μπορώ να βελτιωθώ. Είμαι γύρω στο 70 με 75%.

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε, αλλά προφανώς δεν έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό. Ως παίκτης, ξέρω ότι όταν ξεκινά συνήθως η σεζόν, είμαι λίγο πίσω. Είμαι παντού απλώς λόγω του ενθουσιασμού, κάνω πολλά φάουλ και οι πάσες μου δεν είναι πολύ καλές. Παρόλα αυτά, ξέρω ότι καθώς τα παιχνίδια θα συνεχίζονται, εγώ θα γίνομαι καλύτερος.

Συνήθως, παίζω το καλύτερο μπάσκετ από τα μέσα μέχρι το τέλος της σεζόν. Προφανώς, νιώθω ότι θα είμαι καλύτερος όταν ξεκινούν τα πλέι-οφ από ό, τι στο πρώτο ματς», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Exit mobile version