NBA

Αντετοκούνμπο: Ο Πόρτις κάνει τα πάντα για να τον πείσει να υπογράψει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει ανανεώσει ακόμα την συνεργασία του με τους Μπακς και ο Μπόμπι Πόρτις προσπαθεί να τον πείσει.

MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 1: Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks looks on during the game against the Minnesota Timberwolves on February 1, 2018 at Target Center in Minneapolis, Minnesota. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by David Sherman/NBAE via Getty Images)
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει ανανεώσει ακόμα την συνεργασία του με τους Μπακς και ο Μπόμπι Πόρτις προσπαθεί να τον πείσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει υπογράψει ακόμα το «supermax» συμβόλαιο του με τους Μπακς και έχει περιθώριο να το πράξει ως τις 21 Δεκέμβρη.

Η ομάδα του Μιλγουόκι είναι σε αναμονή με την αγωνία να γίνεται όλο και εντονότερη. Έτσι ο Μπόμπι Πόρτις ανέλαβε να προσπαθήσει να πείσει τον «Greek Freak» για την ανανέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακς: Με Γιάννη και Χάρντεν έτοιμοι για τίτλο

«Αν μπορούσες να επενδύσεις στην επιτυχία ενός παίκτη για τα επόμενα 5 χρόνια, ποιανού τις μετοχές θα έπαιρνες», ανέφερε γνωστή σελίδα, με τον συμπαίκτη του Γιάννη στους Μπακς να διαλέγει τον συμπαίκτη του.

Exit mobile version