NBA

Αντετοκούνμπο: «Πως οι Μπακς τον.. έκλεψαν από τους Χοκς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή των Ατλάντα Χοκς στο Ντραφτ που διεξήχθη το 2013, όμως οι «Μπακς έκαναν την κίνηση... ματ και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή των Ατλάντα Χοκς στο Ντραφτ που διεξήχθη το 2013, όμως οι «Μπακς έκαναν την κίνηση… ματ και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους.

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε πως οι «Μπακς» παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή των «Χοκς» κατάφεραν να τους τον… κλέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του!

Αναφερόμενος στο όλο γεγονός τονίζει: «Παρότι οι Μπακς ενδιαφέρονταν για τον παίκτη, οι Χοκς θεωρούσαν ότι τον έχουν “κλειδώσει”. Ο Γιάννης πριν το ντραφτ είχε ταξιδέψει μυστικά στην Ατλάντα πριν πάει στη Νέα Υόρκη, είχε συναντηθεί με τους Χοκς και ήξερε πως θα τον επέλεγαν στο νούμερο 17, εκεί που εντέλει βρέθηκε ο Γερμανός Ντένις Σρέντερ».

O τότε τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς Ντάνι Φέρι παραδέχεται για το όλο γεγονός: «Πραγματικά πάγωσε όλο το δωμάτιο που βρισκόμουν μαζί με τους συνεργάτες μου, όταν ακούσαμε το Μιλγουόκι να επιλέγει τον Γιάννη στο 15».

Exit mobile version