NBA

Αντετοκούνμπο: Τα καλύτερα του με τους Πέλικανς (vid)

Οι Μιλγκουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Πέλικανς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους.

Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Μιλγκουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Πέλικανς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Πέλικανς και γνώρισαν την ήττα με 131-126. Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία συζήτηση με τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, που τον τράβηξε νωρίτερα στον πάγκο.

Παρόλα αυτά ο «Greak Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 2 φάουλ, 5 λάθη σε 39 λεπτά, κάνοντας μια συγκλονιστική προσπάθεια.

Ήταν όμως τελείως μόνος αφού όταν από τους 29 πήγε τη διαφορά στους 9, δεν είχε συμπαραστάτες.

O Κρις Μίντλετον άγγιξε μεν το triple-double, ήταν όμως άστοχος, ο Τζρου Χόλιντεϊ τα έσπασε στο πρώτο μέρος όταν οι Πέλικανς έβαλαν τις βάσεις της νίκης και οι Μπακς γνώρισαν μια δίκαιη ήττα που θα πρέπει να τους προβληματίσει μιας και η εικόνα τους ήταν συνολικά κακή.

Οι Πέλικανς, από την άλλη, είχε τέσσερις παίκτες με πάνω από 20 πόντους. Πρώτος σκόρερ της Νέας Ορλεάνης ήταν ο Ίγκραμ ενώ ακολούθησε ο «πρώην» των «Ελαφιών» Έρικ Μπλέντσο με 25.

 

Εσείς στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τις καλύτερες του στιγμές:

Τσιτσιπάς: «Δεν καταλαβαίνω το μίσος του κόσμου»

Ελληνοτουρκικά: Σε πανικό ο Ερντογάν – Πόλεμος κατά των Κούρδων για να μη χάσει τον «θρόνο» του

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version