NBA

Μπακς – Χιτ 104-115: Την «πάτησε» ο Αντετοκούνμπο, 1-0 ο… Μπάτλερ (vids)

Το ταίριασμα δεν είναι ιδανικό. Κανείς δεν υποστήριξε πως ο δρόμος των Μιλγουόκι Μπακς, μέχρι τους τελικούς, θα είναι εύκολος. Από τα ξημερώματα έγινε λίγο πιο δύσκολος. Οι... ανυπόφοροι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν ξανά...

Μπακς - Χιτ 104-115: Σούπερ Μπάτλερ, «αιχμάλωτος» ο Γιάννης (vid)
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ταίριασμα δεν είναι ιδανικό. Κανείς δεν υποστήριξε πως ο δρόμος των Μιλγουόκι Μπακς, μέχρι τους τελικούς, θα είναι εύκολος. Από τα ξημερώματα έγινε λίγο πιο δύσκολος. Οι… ανυπόφοροι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν ξανά…

Σε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη (115-104). Για το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής. Με τον τρόπο που μοιάζει ενδεδειγμένος: Σταματήστε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί οι Μαϊάμι Χιτ θα ζορίσουν τους Μιλγουόκι Μπακς (vids)

Το Μαϊάμι υποχρέωσε τον Αντετοκούνμπο να μείνει στους 18 πόντους (σε 36:36 στο παρκέ), επιτρέποντας μόλις 12 προσπάθειες στον MVP. O Giannis μπορεί να έχασε το triple double για μία ασίστ (10 ριμπ., 9 ασίστ), αλλά εγκλωβίστηκε από την άμυνα των Χιτ.

Και από τον εαυτό του.Μέτρησε 4/12 βολές και ένα μεγαλοπρεπέστατο airball (ξανά…).

Η ομάδα του Έρικ Σπόλστρα έδειξε από την αρχή τι ήθελε να κάνει: Να μην αφήσει τον Αντετοκούνμπο να πλησιάσει κοντά στο καλάθι. Και το πέτυχε. Ο Giannis σχεδόν δεν άγγιξε τη μπάλα στο… ζωγραφιστό, εκεί που είναι ο καλύτερος σε ολάκερο το NBA.

Το Μαϊάμι διέθετε τον Τζίμι Μπάτλερ. Γι’ αυτό μπήκαν στη διαδικασία μιας τετραπλής ανταλλαγής το καλοκαίρι. Ο… Μπάκετς (σ.σ.: παρατσούκλι, παραλλαγή του επώνυμού του, που σημαίνει καλάθια) σταμάτησε στους 40 πόντους (με 13 στα 2ο σουτ και 12/13 βολές)!

Με τους 13 απ’ αυτούς να έρχονται στα 5 τελευταία λεπτά του αγώνα και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το σκορ ήταν στο 99-98 υπέρ των Μπακς.

Το Μιλγουόκι πήρε πόντους από τους Κρις Μίντλετον (28) και Μπρουκ Λόπες (24). Ωστόσο, αμφότεροι σημείωσαν το μεγαλύτερο μέρος τους στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο Μίντλετον περιορίστηκε από την άμυνα των Χιτ, ενώ ο Λόπες χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ.

Οι Μπακς υπέπεσαν σε 19 λάθη, τα τρία απ’ αυτά στο τελευταίο ενάμισι λεπτό. Οι Χιτ εκμεταλλεύτηκαν κάθε… σπιθαμή, πετυχαίνοντας 28 πόντους.

Exit mobile version