NBA

Μπακς: Ο Χορστ σκέφτεται το συμβόλαιο του Γιάννη

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ, αναφέρθηκε στο Sports Illustrated για το πως θα κρατήσει τον Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι

Μπακς
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ότι έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το έμαθε από τους συμπαίκτες του, στους Μιλγουόκι Μπακς.

Συγκεκριμένα από τον Κρις Μίντλετον. Και στο αφιέρωμα που του επεφύλαξε το περιοδικό, φιλοξενούνται και δηλώσεις του GM της ομάδας των Ελαφιών. Ο Τζον Χορστ, αναφέρθηκε στο φαινόμενο Greek Freak, τον ρόλο που έχει παίξει στην αγορά του Μιλγουόκι, αλλά και τις σκέψεις του για το τί πρέπει να γίνει, για να τον κρατήσει στην ομάδα.


Το συμβόλαιο του Γιάννη με τους Μπακς, λήγει το 2021 και είναι αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό που αναμένεται να γίνει, είναι να του προσφέρουν το μάξιμουμ συμβόλαιο έναν χρόνο πριν, ώστε να υπογράψει με ένα ποσό, κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει στο υπάρχον.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνει και… σκόντο ο Αντετοκούνμπο, όπως έκανε και στο τρέχον συμβόλαιο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να κινηθεί πιο εύκολα για μεταγραφές.

Ο Χορστ, στις δηλώσεις του στο περιοδικό, είπε πως σε καθημερινή βάση σκέφτεται το πως θα κρατήσει τον Έλληνα άσο στην ομάδα. Με τον Μπούντενχόλζερ στον πάγκο, η ομάδα προσπαθεί να «χτίσει» μια κουλτούρα αντίστοιχη με αυτή του Σαν Αντόνιο, στημένη πάνω στον Γιάννη. Γι’ αυτό τόνισε πως προσπαθούν σε καθημερινή βάση, να δουν πως θα καταφέρουν να τον πείσουν να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Κάτι που ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο έχει πει πως αυτός είναι ο στόχος του, καθώς λατρεύει το Μιλγουόκι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει ότι προτιμά να μείνει στην μικρή αγορά του Μιλγουόκι,. Αυτό, γιατί όπως είπε, του επιτρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και την καριέρα του.

Exit mobile version