NBA

Μπακς- Μάτζικ 58-52 (ημ.): Με 14 πόντους του Γιάννη (Vid)

Οι Μπακς προηγούνται 58-52 του Ορλάντο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει 14 πόντους. Δείτε τα highlights

Μπακς
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Μπακς δεν έχουν… άνεση αλλά προηγούνται 58-52 του Ορλάντο. Τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Μπακς ανέβασαν τα ποσοστά τους καθώς στην δεύτερη περίοδο είχαν 9/12 δίποντα και 6/11 τρίποντα (έναντι 4/11 και 4/13 αντίστοιχα στην πρώτη περίοδο).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει 14 πόντους (6/8 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές) κι ακόμα 5 ριμπάουντ και τρεις ασίστ στο πρώτο μέρος. Ο Μπρουκ Λόπεζ έχει 10 πόντους, ο Μάρβιν Γουίλιαμς 8 ενώ ο Μίντλετον έχει μείνει στοτς τρεις με 1/7 σουτ. Ο Μπλέντσο έχει 6 πόντους- 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οι Μπακς κατάφεραν να ξεφύγουν με 48-41 καθώς βρήκαν λύσεις από τον Μπρουκ Λόπεζ. Όμως ο Νίκολα Βούτσεβιτς, σα να… θυμήθηκε τον πρώτο αγώνα που έκανε θαύματα. Το Ορλάντο σταδιακά μείωσε το σκορ (50-49) με τον Μαυροβούνιο σέντερ να έχει 13 πόντους- 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Και με τρίποντο

Ένα κάρφωμα του Αντετοκούμπο, όμως και 2/2 τρίποντα από τον Γουέσλι Μάθιους (προηγήθηκε τρίποντο του Βούτσεβιτς) έστειλαν τους Μπακς στ’ αποδυτήρια με +6 στο πρώτο ημίχρονο (58-52).

Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ τι έγινε στο πρώτο δωδεκάλεπτο αλλά και τα Highlights της περιόδου.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στα στατιστικά του αγώνα

Εδώ ο Γιάννης βρήκε… ελεύθερη διάβαση στη ρακέτα της Μάτζικ. Η κατάληξη φυσιολογική και αναμενόμενη: Κάρφωμα

Δείτε και και από άλλη κάμερα για πιο εντυπωσιακή εικόνα

Και μια καλή προσπάθεια από την Μάτζικ

Δείτε τα highlights της 2ης περιόδου

Exit mobile version